Toont alle 5 resultaten


Bidet

Bij Bidet Hygiëne zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van bidets en natuurlijk het aansluiten. Of u nu nieuw bent in de wereld van bidets of er al jaren een gebruikt, wij zijn er om u te helpen het perfecte model voor uw behoeften te vinden. Wij hebben een breed scala aan bidet modellen van toonaangevende merken, zodat u er zeker een vindt die zowel bij uw budget als bij uw badkamer past. Bestel vandaag nog via onze webshop.

Wat is een bidet?

Het is de vervanger van toiletpapier die ontworpen is om het onderlichaam te reinigen na gebruik van het toilet. Bidets bevinden zich meestal naast het toilet en gebruiken water om het gebied na het toiletbezoek te reinigen.

Bidet wc aansluiten

Als u een bidet in uw badkamer en/of toilet wilt installeren maar niet weet waar u moet beginnen, kan het team van Bidet Hygiëne u helpen. Wij bieden de mogelijkheid om de bidet voor u te installeren. Zo kunt u uw nieuwe bidet in een mum van tijd in gebruik nemen. Wij leveren ook alle benodigde accessoires, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Aansluiten lijkt misschien een ontmoedigende taak, maar ons team van experts maakt het gemakkelijk. Wij begeleiden u stap voor stap door het proces, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van alle voordelen van uw nieuwe bidet. Lukt het niet? Geen zorgen dan nemen wij de taak uit handen.

Hoe gebruik ik een bidet?

Om het te gebruiken, gaat u gewoon op de wc bril zitten en richt u de waterstraal van de sproeier op uw onderlichaam. Gebruik zo veel of zo weinig water als u nodig heeft om u de gehele dag fris te voelen.

Een bidet is de vervanger voor wc papier!

U heeft alleen water nodig om uw onderlichaam te reinigen na een bezoek aan het toilet, dus er is geen schurend toiletpapier meer nodig. Daarnaast hoeft u dus ook nooit meer toiletpapier aan te schaffen. Op de lange termijn zult u hiermee kosten besparen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een bidet?

Bidets hebben vele voordelen, waaronder verbeterde hygiëne, minder gebruik van toiletpapier en een verminderd risico op infecties. Bovendien vinden veel mensen het gebruik van dit product comfortabeler dan afvegen met toiletpapier.

Verschillende soorten bidets

Er zijn veel verschillende soorten bidets op de markt, de meest voorkomende bidets  bestaan uit een kop met sproeier, slang en ophangstuk. Welk type u kiest, hangt af van uw budget en uw behoeften. Advies nodig? Neem gerust contact op!

Contact

Heeft u vragen over onze producten, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een email naar info@bidethygiene.nl of vul het contactformulier in op onze website. Wilt u geen acties missen? Dan raden wij u aan om ons te volgen op social media!