Wat is een bidet?

Een bidet is een kopstuk met sproeier, slang en ophangstuk om het onderste gedeelte van uw lichaam te reinigen na een bezoek aan het toilet. Het woord bidet is afkomstig van het Franse woord voor paard, omdat de oorspronkelijke bidets werden gebruikt om paarden te wassen. Tegenwoordig zijn er allerlei soorten bidets verkrijgbaar.

Hoewel het in sommige culturen gebruikelijk is om er een te hebben, is dit niet het geval in Nederland. In plaats daarvan gebruiken veel mensen toiletpapier om zich te reinigen te na een bezoek aan het toilet. Bidets zijn echter steeds populairder aan het worden, omdat ze een schoner en hygiënischer alternatief bieden voor toiletpapier. Bidets helpen ook bij het voorkomen van infecties. Wilt u een bidet bestellen en/of laten installeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom elk huishouden een bidet nodig heeft?

Er zijn vele redenen waarom u zou moeten overwegen er een in huis te halen. Ten eerste zijn bidets veel hygiënischer dan toiletpapier. Toiletpapier kan sporen van uitwerpselen achterlaten, wat kan leiden tot infecties. Bidets daarentegen reinigen het onderste gedeelte van uw lichaam met water. Dit is veel hygiënischer.

Wat is een bidet?

Een bidet vindt u steeds vaker terug in de sanitairwereld

Tegenwoordig is een sproeier niet meer weg te denken. Het is veel hygiënischer dan toiletpapier, na een bezoek aan het toilet. Zo is het wel in elke sanitair winkel wel te vinden.

Hoe gebruikt u een bidet?

Bij Bidet Hygiëne bieden wij moderne bidets aan. Knijp in het handvat van de bidet sproeier en u kunt uw onderlichaam gemakkelijk reinigen. Wilt u warm water? Stuur ons een aanvraag met duidelijke foto’s van uw toilet of badkamer. Wij kijken kritisch naar hoe we zo kwalitatief maar toch zo voordelig mogelijk er een voor u kunnen installeren.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een email naar info@bidethygiene.nl of vul het contactformulier in op onze website. Wilt u geen acties missen? Dan raden wij u aan om ons te volgen op social media!