Bekijk ons assortiment

Toilet met bidet

Een bidet is een sproeier die zich bevindt naast het toilet. De bidet sproeier bestaat uit een kop, slang en ophangstuk. Het heeft een sproeier, zodat u uw onderlichaam kunt wassen nadat u naar het toilet bent geweest. Veel mensen vinden dit veel schoner dan gewoon wc-papier. Dit is nog fijner voor uw huid en voorkomt irritatie.

Waarom zou u een toilet met bidet willen aanschaffen?

Er zijn vele redenen waarom mensen een bidet voor naast het toilet willen aanschaffen. Sommigen vinden het veel schoner dan het gebruik van toiletpapier. Anderen houden van het gevoel hun onderlichaam te wassen met water of vinden gemak prettig.

Toilet met bidet

Hoe kiest u de juiste bidet voor naast uw toilet?

Bij het kiezen van een bidet zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden. Ten eerste, bedenk waarom u er een wilt kopen. Als u het alleen voor het uiterlijk wilt, is elk model goed. Bent u echter op zoek naar iets functioneler, dan moet u letten op de verschillende kenmerken van elk model. Zorg er ten slotte voor dat u een foto van uw badkamer en/of toilet opmeet om er zeker van te zijn dat het toilet met bidet past!

Bidet installeren

De installatie van een bidet nemen wij uit handen. Wij snappen dat u weinig verstand heeft bij het installeren van een bidet. Na uw aankoop laten wij u dan ook niet zitten. Zo hebben wij een team van professionals die u zullen helpen bij het installeren van de bidet. Door onze expertise kunnen wij dit al binnen een mum van tijd realiseren.

Voordelen van een bidet

Er zijn veel voordelen van een bidet. Het meest voor de hand liggende is misschien wel dat het u helpt schoon te blijven. Omdat u uw onderste lichaam met water kunt wassen, hoeft u geen vochtig toiletpapier te gebruiken of overmatig te vegen. Dit is veel vriendelijker voor uw huid, vooral als u een gevoelige huid heeft. Bovendien, omdat u geen toiletpapier hoeft te gebruiken, is er minder kans op irritatie.

Contact

Heeft u vragen over een bidet voor naast uw toilet, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een email naar info@bidethygiene.nl of vul het contactformulier in op onze website. Wilt u geen acties missen? Dan raden wij u aan om ons te volgen op social media!