Wat is een bidet?

Een bidetsproeier kunt u zien als een douchekop in een klein formaat. De bidetsproeier ligt lekker in de hand en is licht in te drukken. De stijl die u kiest is afhankelijk van uw smaak. De bidet sproeier bestaat uit drie stukken: kopstuk, slang en ophangstuk.

Bidet aansluiten?

Het is niet heel moeilijk om een bidetsproeier aan te sluiten. Enkel dient u wel even de tijd ervoor te nemen. Doordat elke toilet anders is, kan het zijn dat u extra materiaal nodig heeft. Daarvoor kunt u naar een bouwwinkel gaan.

Onze kracht

Bidethygiëne heeft ervoor gekozen om een eigen installateur uit te lenen omdat wij willen voorkomen dat onze klanten een bidet sproeier kopen die vervolgens na weken of maanden nog steeds niet is aangesloten. Door tijd gebrek of tekorten aan gereedschap. Maar mocht u handig zijn, tijd hebben en bezit van makkelijk gereedschap dan zal het u wel moeten lukken.
Komt u er niet uit, kunt u ons altijd ook even bellen.

De bidetsproeiers die wij hebben, bestaan uit verschillende soorten materiaal. Zoals messing, rvs en pvc. Het is geheel aan uw keus wat u prettig vind of mooi. Wel willen wij adviseren dat messing het beste materiaal is voor producten die in aanmerking komen met water.

Terugbelverzoek indienen

Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan het onderstaande formulier in